Cadoul perfect de Ziua Femeii: răsfăț de primăvară la Ramada Plaza Bucharest

 

Primăvara vine la pachet cu timp pentru tine! Tocmai de aceea, este momentul să te răsfeți și să te pregătești pentru un nou început plin de prospețime. Cu oferte special pregătite pentru tine, Ramada Plaza Bucharest te invită între 1 și 8 Martie să iei parte la câteva experiențe care să îți încânte simțurile și să îți ofere clipe de neuitat.


 


Relaxarea, rafinamentul și bunăstarea sunt ingredientele cheie pentru fiecare femeie care își dorește o pauză de la agitația cotidiană
pentru a oferi mai multă atenție corpului și sufletului ei. Acum este momentul în care dorințele pot deveni realitate.

 

Bucură-te de un voucher cadou care îți deschide ușa către o experiență de relaxare desăvârșită, la pretul de 231 de lei. Ai ocazia să te destinzi cu un pahar răcoritor de prosecco și un masaj de relaxare de 30 de minute. Iar pentru a completa experiența, voucherul cadou include și o intrare la Vitality Club, unde vei avea acces la toate facilitățile puse la dispoziție.

 

De la o piscină interioară semiolimpică și jacuzzi all season până la saună uscată, saună umedă, baie de aburi și o varietate de tratamente corporale – Vitality Club este locul perfect unde îți poți regăsi echilibrul. Mai mult decât atât, te poți relaxa în salina artificială cu sare de Himalaya pentru câteva momente de revitalizare.

 

Experiența dedicată Zilei Femeii poate fi doar începutul către o primăvară în care te pui pe tine în centrul atenției și îți oferi momente de răsfăț. Pentru doamnele și domnișoarele care doresc să profite de beneficiile oferite în cadrul Vitality Club, acestea pot beneficia de 10% discount la următoarele servicii:

       Sesiuni individuale: beneficiază de atenția și îndrumarea unui antrenor personal, care te va ajuta să-ți atingi obiectivele într-un mod eficient și sigur.

       Pachet 10 sesiuni de antrenament: construiește-ți un plan de antrenament eficient ca să te bucuri de progrese constante în drumul tău către o stare fizică optimă.

       Intrare Day Time / Full Time: ai ocazia să optezi pentru un abonament care să se integreze perfect în agenda ta zilnică.

 

Indiferent dacă alegi să te bucuri de un masaj revigorant sau de o zi plină de activități la Vitality Club, Ramada Plaza Bucharest este locul unde găsești tot ceea ce-ți dorești pentru a te simți răsfățată și revigorată. Cu o gamă variată de opțiuni, de la antrenamente energizante la masaje relaxante, te asigurăm că vei avea o primăvară cu zâmbetul pe buze și stare de bine.

 

Începe un nou sezon plin de oportunități și dedică-ți mai mult timp ție și nevoilor tale! Prosecco, Spa & Time for yourself este combinația perfectă, pe care nu o poți rata în perioada 1-8 Martie. 

 

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări se pot obține la numărul de telefon 021 549 3000.

 

 

Comentarii