Revelion la InterContinental Athénée Palace: un view către viitor dintr-un loc plin de povești glamuroase ale trecutului

 

Cu fiecare bătaie a ceasului care se apropie încet de finalul anului, InterContinental Athénée Palace Bucharest se pregătește să ofere o experiență de neuitat pentru cei dornici să întâmpine noaptea dintre ani într-un mod cu totul aparte. În seara de Revelion, hotelul va deveni gazda unor evenimente de pură eleganță și rafinament, în care fiecare detaliu va fi meticulos pus la punct pentru a crea amintiri menite să ne însoțească tot anul ce urmează.

 

Astfel, dacă sunteți în căutarea unor moduri speciale de a experimenta noaptea dintre ani, propunerile lor pentru Revelion sunt de neratat, fiind gândite în detaliu pentru a satisface chiar și cele mai exigente dorințe.

 

Iată pentru ce puteți să optați:

 

O noapte de Revelion la granița dintre viitor și trecut: în cadrul Le Diplomate se petrece în stil Retro-Futuristic

 

Bucurați-vă de o seară de rafinament și exuberanță la Gala de Revelion InterContinental Athénée Palace, ce se va desfășura în sala de bal Le Diplomate a hotelului. Veți fi martorii unei petreceri încântătoare, plină de strălucire și de momente care vor crea amintiri de neuitat. Aromele excepționale ale bucătăriei gourmet, muzica live a Alexandrei Ungureanu, dar și momentele excepționale de jazz vor transforma noaptea dintre ani într-un început plin de promisiuni. Codul vestimentar pentru această seară este black-tie.

 

Un început de an în stil italienesc la Roberto's Bucharest

 

 

Sărbătoriți venirea Anului Nou în stilul caracteristic al petrecerilor de la Roberto's. Bucurați-vă de o varietate de cocktailuri savuroase, de un meniu extravagant și dansați până dimineața pe ritmurile muzicii live - totul în ambianța caldă și primitoare a restaurantului italian.

 

Mic dejun la Roberto's pe 1 ianuarie?

 

Odată cu sosirea noului an, toată lumea este invitată să savureze un mic dejun târziu la Roberto's, pentru a începe 2024 într-un mod memorabil și plin de savoare. Descoperiți o experiență unică în care bucatele alese cu grijă și atmosfera primitoare se întâlnesc pentru a vă oferi un debut de an memorabil.

 

Pentru mai multe informații despre ofertele pentru Revelion, accesați broșura lnterContinental Athénée Palace București. Rezervările se pot face la adresa buhap.festive@ihg.com sau la numărul de telefon +(40) 731 305 712.

Comentarii