Iubirea vine de Crăciun la Reserved

 

Colecția Love, Christmas Reserved este pe placul tuturor celor care iubesc Sărbătorile. Alege-ți ceva potrivit pentru orice ocazie – de la ținute elegante, la cele relaxate pentru acasă cu cei dragi, sau ieșiri cu prietenii. Colecția îmbină trenduri actuale cu elemente clasice. Găsește-ți stilul în această combinație de succes.

 


 

 

Love, Christmas Reserved pentru femei

 

Colecția pentru femei se concentrează pe siluete consacrate: rochii structurate, fuste ușor evazate, cămăși cu nasturi decorativi și sacouri ușor oversized. Detaliile sunt importante: funde cu ștrasuri în loc de nasturi de cardigan, inserții de dantelă în rochii, fir de lurex împletit în tricotaje sau borduri în contrast pentru pulovere. Eleganța fiecărui articol e ancorată în elemente casual, de aici ideea de a combina un top de dantelă cu o haină scurtă de blană și blugi sau un trandafir din catifea cu un pulover călduros.

 

Love, Christmas Reserved pentru bărbați

 

Schema de culori e alb și negru cu accente în culoarea indisputabilă a sezonului, roșu intens. În loc de imprimeuri, sunt folosite texturi variate. Torsade în tricotaje, paiete, lurex strălucitor, catifea moale. Look-ul este completat cu accesorii: bijuterii deosebite, genți cu glitter sau balerini cu capse argintii, papuci cu ornamente aurii surprinzătoare și cizme cu toc metalic stiletto ușor evazat.

 

Propunerile Love, Christmas pentru bărbați reprezintă o abordare mai relaxată a articolelor clasice, combinînd o semi eleganță cu un weekend relaxat. Puteți găsi pulovere mai groase sau mai subțiri, dar și costume într-o versiune de velur. Pentru combinațiile clasice formale, Reserved vă propune înlocuirea cămășii albe cu  o helancă. Aceste soluții atât practice, cât și creative, vă încurajează să vă creați un stil personal.

 

Paleta de culori e discretă – alb, negru și gri cu accente de roșu închis. Focusul e pe structura fiecărei piese individuale, la fel ca la colecția pentru femei: finețea materialelor pentru costume, calitatea cămășilor din poplin, catifea sau tricotaje pufoase. Puteți alege dintr-o varietate de modele de încălțăminte: papuci din piele întoarsă, mocasini cu talpă mai groasă sau oxford clasici.

 

Love, Christmas Reserved pentru copii

 

La colecția Love, Christmas pentru copii, confortul întâlnește distracția. Gândită pentru Crăciun, dar confortabilă, să nu incomodeze la joacă. Pentru fetițe, o rochie peplum trapez, o fustă plisată cu carouri scoțiene, buluze albe cu volane și pliseuri sau o rochie stratificată, strălucitoare cu talie pe elastic – se pot combina cu balerini confortabili, dresuri groase roșii și accesorii ca bentița din velur sau o poșetă mică în formă de stea sau ren. Deliciul stă în detalii: aplicații de perle, funde din catifea, șireturi din satin. Pentru băieți, propunerile sunt inspirate din costumele bărbătești: jachete tricotate, pantaloni nostimi și, desigur, o cămașă albă. Aspectul elegant e completat de articole confortabile: pulovere în carouri sau cu motive de iarnă și cizme cu talpă groasă. Roșu și vișiniu, alb și negru, dar și accente argintii sau verzi se îmbină jucăuș în această colecție.

 

Idei de cadouri de la Reserved  

 

Reserved îți oferă o gamă generoasă de idei de cadouri pentru întreaga familie, fie că vorbim de articole elegante sau pentru Sărbători acasă - pijamale, capoate și accesorii confortabile cu carouri, reni sau fulgi de zăpadă, cadouri clasice: portofele, curele și mănuși, inclusiv din piele neagră sau maro. Pentru cei mici există jucării din pluș (inclusiv omuleț din turtă dulce sau om de zăpadă), jocuri din lemn, puzzle-uri în cooperare cu brandul Trefl sau calendare advent speciale cu compartimente generoase pentru mini cadouri pentru fiecare zi până la Crăciun. Este o ocazie excelentă să vă distrați împreună și să fiți creativi pentru Crăciun.

 

Pijamalele de Crăciun nu pot lipsi de pe listă. De aceea, colecția Reserved Christmas homewear include și o selecție largă de seturi de pijamale și haine de casă pentru întreaga familie. Găsiți modele confortabile, ideale pentru timpul petrecut împreună acasă. Alegeți din paleta de roșu, verde, roz deschis sau bleumarin, carouri scoțiene, motive nordice sau imprimeu cu reni, fulgi de zăpadă și omuleți de turtă dulce și pentru cămăși de noapte, șosete și lenjerie intimă. Descoperiți și seturi elegante din satin sau tricouri pentru femei, pe negru sau roșu intens.

 

Acasă de Crăciun, colecția Christmas Holiday by Reserved Home

 

Crăciunul vine și în departamentul Reserved Home. Leitmotivul colecției sunt buchetele de crenguțe cu bobițe roșii. Apar atât pe textile, fețe de masă, șervete, fețe de pernă și așternuturi, cît și căni supradimensionate din ceramică sau platouri festive cu margine roșie. Linia e completată de o selecție de lumânări parfumate din ceară de soia în cupe de sticlă, disponibile în două dimensiuni. Veți găsi și vase de copt sau platouri de servit, diverse forme festive pentru copt turtă dulce.

 

Pomul de Crăciun poate fi decorat cu globuri poloneze sau elemente din hârtie scandinave. Toate în nuanțe de roșu, verde închis și alb antichizat, cu accente de negru mat. Avem și propuneri pentru membrii patrupezi ai familiei. Colecția Home for Christmas cuprinde zgărzi, jucării și boluri în culorile și motivele sezonului. Mai găsiți și hamuri în carouri și funde decorative, jucărie în formă de brad de crăciun pentru cățel sau pește pentru pisică, împachetate într-un ambalaj numai bun pentru ținut mâncarea lor uscată.

 

Începeți să vă alegeți lista de cadouri de pe www.reserved.com sau din magazinele Reserved și faceți bucurii tuturor celor dragi!

Comentarii