Bucură-te din plin de Sărbători cu reducerile irezistibile de la FOREO

 E momentul perfect să îți alegi pentru tine și pentru cei dragi produse best seller FOREO la reduceri de până la 50%. Sigur vei găsi cadouri pe alese de la FOREO, lider în domeniul beauty-tech.  


 

 

Oferirea darurilor este o tradiție veche de când lumea. Civilizațiile antice ofereau daruri ca o cale de a-și exprima afecțiunea. Până în zilele noastre, această tradiție a rămas o cale sigură de a-ți exprima sentimentele, de a întări relații și a împărtăși bucurie.

 

Găsești mai jos câteva idei de cadouri:

 

UFO 2 - reducere 50%

 

UFO 2 oferă hidratare imediată și de lungă durată, pentru o experiență spa la tine acasă în doar 2 minute. UFO 2 este demonstrat clinic că sporește hidratarea pielii cu 126%, păstrându-și efectul până la 6 ore și este dovedit clinic că reduce semnificativ apariția ridurilor în doar 7 zile. Aparatul se folosește împreună cu UFO 2 măștile active sau FOREO sheet masks, toate reduse în prezent cu 25%.

 

LUNA 3 - reducere 40%

 

 

LUNA 3 îți oferă o experiență de curățare fără egal, deoarece este demonstrat clinic că aparatul îndepărtează până la 99,5% din murdărie, sebuum și machiaj – fiind mult mai eficient decât spălatul manual sau cu alte aparate. Întoarceți LUNA 3  pentru a-l transforma într-un aparat de masaj viguros, care infuzează profund ingredientele active din produsele de îngrijire, să fie mai eficiente.

 

Micro-Foam Cleanser - reducere 40%

 

LUNA funcționează cel mai eficient cu Micro-Foam Cleanser de la FOREO, cu o formulă dedicată pentru aparatul LUNA. Aceste două produse sunt parte din Rutina Suedeză de Curățare, primul pas pentru sănătatea tenului tău. Micro-Foam Cleanser este potrivit pentru orice tip de ten, iar spuma sa mătăsoasă îndepărtează impuritățile, lăsându-ți pielea hrănită și împrospătată.

 

 

IRIS 2 - reducere 40%

 

IRIS 2 este un aparat de masaj pentru zona ochilor non invaziv, rapid, eficient și ultra igienic inspirat de tehnicile asiatice antice de drenaj limfatic prin tapotare cu degetele. Acest aparat aduce masajun la un nivel fără precedent prin noi tehnologii, ca pulsații de masaj T-Sonic – tehnica patentată FOREO. Dovedit clinic că este de 3,5 ori mai eficent decât masajul cu degetele, reduce inflamația de sub ochi cu 70% și mai eficient în estomparea cearcănelor, amplificând strălucirea conturului ochilor cu 50%.

 

ISSA 3 - reducere 40%

 

ISSA 3 este prima periuță de dinți sonică din silicon – fiind cel mai mare progres în îngrijirea orală din ultimii 70 de ani. Este 100% rezistentă la apă și alcătuită din silicon medical, această periuță sonică 4-in-1 ultrai-igienică oferă îngrijire bucală completă. Este demonstrat clinic că îndepărtează cu 30% mai multă placă decât periuțele manuale obișnuite. Spre deosebire de alte periuțe electrice de pe piață, ISSA 3 îți permite să faci manual mișcările de curățare cu rezultate de perie electrică. Are 16 nivele de intensitate, pentru o experiență de periere complet personalizată.

 

BEAR - reducere 40%

 

BEAR este primul aparat cu micro-curenți din lume aprobat de FDA  cu sistem Anti-Shock. Are beneficii anti-aging, îmbunătățește vizibil conturul feței, energizând și întărind cu blândețe toți cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Aparatul este demonstrat clinic că reduce ridurile fine și cearcănele, sporește elasticitatea și fermitatea pielii în doar o săptămână. Aparatul combină tehnologia patentată FOREO T-sonic pulsații cu microcurenți care îți oferă un facelift instantaneu. Spre deosebire de chirurgia estetică costisitoare, FOREO BEAR este complet non invaziv și fără dureri.

 

FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0  - reducere 30%

 

Special formulat să fie parte din Rutina Suedeză de Facelift, FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 este un ser conductor sau poate fi folosit ca o infuzie puternică anti-aging. Formula ușoară a FOREO SUPERCHARGED Serum 2.0 este demonstrată clinic că sporește semnificativ producția de colagen și amplifică hidratarea tenului cu până la 46% în 2 ore. În afară de complexul inovator de electroliți pentru accelerarea transferului de microcurenți, formula extrem de nutritivă conține 5 acizi hialuronici, Squalane, Vitamina E, Ceramide, Amino Acizi și Panthenol.

 

 

ESPADA - reducere 40%

 

ESPADA™ este un dispozitiv medical care este demonstrat clinic că tratează rapid și eficient tenul predispus la acnee. Susținut de FDA pentru siguranță și eficacitate, aparatul a fost supus testelor clinice îndelungate, câștigînd-uși reputația de instrument de încredere în lupta împotriva acneei. ESPADA este unic prin combinația de blue LED light focalizată laser și pulsațiile T-Sonic, care lucrează împreună să combată acneea la diverse nivele. Trece dincolo de banalele coșuri; lucrează în profunzime să elimine bacteriile care provoacă acnee sub suprafața pielii. Ajută la regularizare producției de sebum, un factor cheie în prevenirea viitoarelor erupții.

 

Skin Supremes ESPADA Set - reducere 40%

 

Setul include aparatul ESPADA și 2x ESPADA BHA+PHA Blemish Solution, oferind tot ce ai nevoie pentru a îndeplini Rutina de tratament suedez împotriva acneei. ESPADA BHA+PHA Blemish Solution este un gel anti acneic, creat să fie activat cu lumină albastră LED și pulsații T-sonic. Formula sa conține 2% acid salicilic care este un exfoliator puternic BHA care ajută la deschiderea porilor și reduce excesul de sebuum, pentru a combate eficient punctele albe și negre.

 

Grăbește-te să alegi ceea ce îți dorești pentru tine și cei dragi, deoarece reducerile de Sărbători sunt valabile doar până pe 31 decembrie. Pentru cumpărături peste 200 de euro, beneficiezi și de transport gratuit.

 

Folosește codul de reducere HOLIDAY2023 să primești o reducere suplimentară de 10%, în afară de reducerea de preț a produsului.

 

Descoperă toată gama de reduceri de vacanță pe foreo.com.

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Comentarii