De Craciun Stella Artois continua sa aduca prietenii si familiile impreuna

 

Bucuresti, noiembrie 2023. In perioada sarbatorilor de iarna, Stella Artois, unul dintre brand-urile premium din portofoliul Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, aduce „berea Craciunului” in doua locuri magice din Romania: Targul de Craciun din Sibiu si Streetmas din Bucuresti. De mai bine de cateva secole, Stella Artois surprinde esenta conexiunii dintre oameni si uneste prietenii si familiile in jurul aceleiasi mese, in timpul sezonului festiv. Chiar daca produsul a evoluat si a trecut prin diferite schimbari de-a lungul anilor, Stella Artois continua sa faca acelasi lucru in preajma sarbatorilor de Craciun: sa promoveze un sentiment de comunitate si sa aduca oamenii impreuna.


 

In perioada 17 Noiembrie - 2 Ianuarie, Stella Artois ii invita pe toti cei care sunt deja acolo sau doar trec prin Sibiu la un pop-up bar amplasat chiar in centrul targului de Craciun din Piata Mare, unde pot savura gustul rafinat al berii belgiene alaturi de cei dragi. Din decembrie, in timpul weekend-ului, cat si in primele doua zile de Craciun, toti cei care vin la acest eveniment pot alege sa-si creeze amintiri magice la photo corner-ul tematic. De asemenea, la Les Ateliers Artois pot pregati ceva pentru cei dragi: urarile de bine vor lua forma unei scrisori scrise de mana, caligrafic, de un artist local, astfel incat mesajul sa fie de neuitat.

In Bucuresti, la Streetmas, un alt targ de Craciun, cu nota usor neconventionala de aceasta data, care va avea loc in strada Lipscani 17 in primele 3 saptamani ale lunii decembrie, Stella Artois ofera un set-up de poveste pentru cei care isi doresc o amintire foto speciala.

„Ocaziile speciale traite alaturi de cei dragi au fost dintotdeauna un pilon important in strategia brandului nostru, asa ca suntem entuziasmati sa fim parte din povestea sarbatorilor de iarna. Ne bucuram sa aducem magia Craciunului si gustul berii de calitate belgiana si anul acesta la targurile de Craciun din Sibiu si Bucuresti”, a punctat Virginia Radu, Senior Brand Manager.  

Stella Artois este o bere cu totul speciala, dedicata momentelor memorabile petrecute alaturi de cei dragi. Anul acesta aducem povestea Stella Artois mai aproape de cea a Craciunului si ne bucuram sa fim aproape de consumatori, atat in Bucuresti, cat si in Sibiu”, a completat Andreea Ropotan, Brand Manager.

Povestea berii care s-a nascut de Craciun

In spatele brandului Stella Artois se ascunde povestea „berii de Craciun”, o traditie care isi are originile acum 600 de ani in Belgia. In 1366, a fost infiintata fabrica de bere De Hoorn (cornul in neerlandeza), devenind in 1717 Artois, odata cu preluarea de catre Sébastien Artois.

In 1926, a aparut Stella Artois, o editie limitata a berii Artois, creata ca un dar de Craciun pentru locuitorii din Leuven. Simbolul Craciunului, steaua, a ramas in numele berii si a continuat sa straluceasca pana in zilele noastre.

 

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondata in 1994, iar cea mai importanta marca din portofoliul sau, Bergenbier, a fost lansata un an mai tarziu. Astazi, Bergenbier S.A. este in top trei companii producatoare de bere din Romania, avand o fabrica moderna la Ploiesti si o retea performanta de distributie nationala. Bergenbier S.A. acorda o atentie sporita impactului pe care il are in comunitate si asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde marci care acopera toate segmentele pietei. Pe langa berile produse la Ploiesti – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importa si distribuie in exclusivitate specialitatea pragheza Staropramen Dark, berile de abatie belgiene Leffe si Hoegaarden, berea americana Miller Genuine Draft, cea mai iubita bere mexicana, Corona, precum si berea alba germana nefiltrata Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 in portofoliu si variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois si Staropramen.

 

Despre Molson Coors

De peste doua secole, Molson Coors fabrica bauturi care aduc oamenii impreuna pentru a se bucura de toate momentele vietii. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling si Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel's Summer Shandy, Creemore Springs si multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai indragite si emblematice marci de bere realizate vreodata. In timp ce istoria companiei este inradacinata in bere, Molson Coors ofera un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru si multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotata la bursa, care opereaza prin Molson Coors America de Nord si Molson Coors Europe si este tranzactionata la New York si la bursa canadiana (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei si de a lasa o amprenta pozitiva asupra angajatilor, consumatorilor, comunitatilor si mediului se reflecta in Our Beer Print si in obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitati molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.

Comentarii