Cei mai la modă pantofi din această toamnă? Cizme din piele din cea mai recentă colecție CCC!

 

Cum să adaugi caracter în ținuta ta?! Răspunsul este simplu: alege cizme de piele din noua colecție CCC pentru femei. Descoperă și genți de mână atent selectate, care vor completa perfect look-ul tău de toamnă.



 

În sezonul de toamnă și iarnă, cizmele de cowboy încă domină scena modei. Străzile erau dominate în special de cele maro. Arată deosebit de stilat cu fuste si rochii - atât lungimi midi, cât și maxi. Dacă ești în căutarea unor pantofi care să reziste multe sezoane, nu uita să verifici propunerile brandului Lasocki. Cu toate acestea, noua colecție include nu numai cizme de cowboy, există și multe opțiuni clasice. Atenția cade în special asupra cizmelor într-o nuanță deosebită de caramel. Nu sunt doar foarte la modă, ci și practice, datorită tălpii plate.

Dacă ești fan al tocurilor înalte, cu siguranță îți vor plăcea modelele de la Gino Rossi. Ceea ce le deosebește este pielea ușor strălucitoare în nuanțe de maro ciocolată și negru puternic, un toc stiletto subțire și un vârf ascuțit. În opinia noastră, vor arăta perfect pentru un look de seară. Pentru cei care prefera tocuri ușor mai joase există și cizme cu partea superioara lată. O soluție universală va fi, fără îndoială, modelul de cizme clasice de călărie, pe care le poți combina, de exemplu, cu o haină într-o culoare inedită.

Cizmele cu partea superioară foarte înaltă sunt adesea asociate cu un design atrăgător, îndrăzneț, motiv pentru care sunt purtate cu nerăbdare de persoanele care doresc să creeze un stil extravagant. De asemenea, merită adăugat că astfel de pantofi oferă o protecție excelentă împotriva frigului, deoarece acoperă cea mai mare parte a piciorului. Vor fi apreciate atât de iubitorii de modă care caută elementul perfect pentru ținutele în tendințe, cât și de femeile care preferă un stil clasic și caută produse atemporale.

Cea mai recentă colecție a brandurilor Lasocki, Gino Rossi și Badura nu este doar despre cizme. În magazinele CCC vei găsi și o selecție largă de genți de mână de înaltă calitate. Nu există o modalitate mai bună de a-ți reîmprospăta garderoba ca adăugarea accesoriilor la modă. Propunerile pentru sezonul toamnă-iarnă includ genți tip poștaș maro-negre și genți tip shopper. Dintre modelele de dimensiuni mai mici se remarcă în special o geantă de mână matlasată, bej, cu un logo Gino Rossi mic, auriu.

Pantofii și gențile din piele Lasocki, Gino Rossi și Badura sunt disponibile în magazinele CCC, în aplicație, și pe ccc.eu.

 

Comentarii