Apa Beauty - o noua abordare in ingrijirea pielii

 

Beneficiile consmului de apa pentru piele, par, dar si pentru starea generala de sanatate sunt extrem de cunoscute. Pentru functionarea sanatoasa a organismului, specialistii recomanda ca fiind obligatoriu consumul a opt pana la zece pahare de apa pe zi. Apa are o multime de beneficii pentru piele, cum ar fi mentinerea hidratarii, prevenirea imbatranirii premature, prevenirea uscarii si chiar prevenirea aparitiei ridurilor.


 

Apa alcalina a devenit tot mai populara in ultimii ani datorita beneficiilor sale potentiale pentru sanatate, inclusiv cele pentru piele. Apa alcalina nu este altceva decat apa ionizata. Acest lucru inseamna ca nivelul pH-ului apei este mai mare decat de obicei. La fel ca pielea, apa are, de asemenea, un nivel de pH, care ajuta la determinarea aciditatii sau alcalinitatii pe o scara de masurare de la 0 la 14, cu partea inferioara a scalei de masurare (de exemplu 1) fiind extrem de acida, si partea superioara (de ex. 13) fiind super alcalina.

De obicei, apa alcalina care are beneficii pentru sanatate si este cea mai indicata pentru baut are un nivel de pH de aproximativ 8 sau 9, spre deosebire de apa de la robinet care vine cu un nivel de pH de aproximativ 7. Cercetarile si studiile au demonstrat ca, daca o persoana are o aciditate mai mare in organism, consumul de apa alcalina ajuta la neutralizarea ei destul de eficient. Aceasta este o modalitate excelenta de a ne mentine corpul sanatos si de a lupta impotriva multor boli comune.

Apa alcalina are o structura moleculara mai mica si este mai usor absorbita de catre celulele pielii. Aceasta inseamna ca pielea poate beneficia de o hidratare mai eficienta, ceea ce poate ajuta la mentinerea unui ten sanatos si stralucitor. Astazi, apa alcalina poate fi facuta acasa cu ajutorul unor unitati de ionizare de ultima generatie. Apa alcalina ionizata incepe ca o apa obisnuita de la robinet, dar se transforma prin ionizare in ceva care se gaseste doar in natura. Devine apa super hidratanta, incarcata cu antioxidanti anti-imbatranire, devine apa care detoxifica, elimina toxinele si deseurile acide din celulele noastre, asa cum face apa adevarata a naturii.

Apa beauty - apa alcalina cu PH 4-6

Aceasta apa este usor acida si recunoscuta pentru proprietatile sale astringente. Este excelenta pentru curatarea blanda a tenului si mentinerea fermitatii pielii.  De asemenea aceasta apa este excelenta si ca toner dupa barbierit si pentru ingrijirea parului.  Iata cateva dintre beneficiile apei alcaline pentru ten:

Hidratare profunda:  Ca pielea sa arate si sa se simta sanatoasa, este extrem de important sa  hidratatam corespunzator. Daca pielea nu este suficient de hidratata atat la interior cat si la exterior, va avea  un aspect tern si se va descuama. Pentru a obtine o piele stralucitoare, este important ca organismul sa elimine toxinele in mod regulat, iar hidratarea joaca un rol foarte important in acest sens. Consumul de apa alcalina aduce beneficii pielii, datorita nivelurilor mai mari de hidrogen prezente in structura acesteia. Acestea asigura ca apa alcalina se absoarbe rapid si mai eficient in celule decat apa normala si, prin urmare, ajuta la mentinerea acesteia sanatoasa si hidratata.

Neutralizarea radicalilor liberi: Apa alcalina are un pH mai mare decat apa obisnuita, ceea ce o face sa actioneze ca un antioxidant natural. Aceasta poate ajuta la combaterea radicalilor liberi care dauneaza pielii si pot provoca imbatranire prematura si la prevenirea semnelor precum liniile fine si ridurile. Folosirea apei alcaline in rutina zilnica de ingrijire a pielii ajuta la anularea acestor agresori si mentine pielea mai tanara si ferma.

Reglarea echilibrului pH-ului pielii: Un nivel adecvat al pH-ului pielii este esential pentru mentinerea unei bariere cutanate sanatoase. Apa alcalina poate ajuta la mentinerea sau restabilirea acestui echilibru, ceea ce poate ajuta la prevenirea iritatiilor si a altor probleme ale pielii.

Reducerea inflamatiei: Stratul superior al pielii este destul de acid si joaca un rol vital in a impiedica poluarea, razele solare, bacteriile si alte impuritati sa se depuna pe piele, mentinand-o in acelasi timp hidratata corespunzator. Unele persoane cu probleme de piele, cum ar fi acneea, eczema sau psoriazisul, pot beneficia de proprietatile antiinflamatoare ale apei alcaline. Spalarea fetei cu apa alcalina neutralizeaza aciditatea si limiteaza productia de sebum in exces. De asemenea, ajuta la deschiderea porilor si le ofera o curatare profunda, nu doar pentru a mentine pielea fara ulei, ci si pentru a vindeca acneea activa, inflamatia etc. Asadar, consumul apei alcaline poate contribui la reducerea inflamatiei in organism, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra aspectului pielii.

Detoxifiere: Apa alcalina poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, ceea ce poate avea un efect benefic asupra sanatatii pielii. Atunci cand corpul este mai curat si mai sanatos pe interior, acest lucru se poate reflecta intr-un ten mai luminos si mai sanatos.

Specialistii considera ca apa alcalina ionizata este probabil cea mai buna apa de pe planeta pe care o putem consuma zilnic. Apa alcalina este apa care va poate schimba viata, iar un aparat de apa Kangen este instrumentul excelent prin care puteti face asta. Ionizatorul K8 este cel mai puternic aparat de apa cu efect anti-oxidant de la Enagic®, include 8 placi din titan acoperite cu platina, pentru o mai buna ionizare a apei si un potential crescut de producere a anti-oxidantilor. Astfel cu ajutorul unui echipament versatil si functii automate de economisire a energiei cum este Ionizatorul K8, puteti genera in propria casa, apa Beauty si alte patru tipuri de apa alcalina cu utilizari diferite.

Este important sa retinem ca efectele apei alcaline pot varia de la o persoana la alta, iar rezultatele pot depinde si de alti factori, cum ar fi stilul de viata si dieta. Desi apa alcalina are extrem de multe beneficii pentru piele, cu toate acestea, nu exista nicio solutie magica pentru o piele perfecta, si este important sa mentinem o rutina adecvata de ingrijire a pielii si sa acordam atentie si altor aspecte ale sanatatii  pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Mai multe detalii despre beneficiile apei alcaline Beauty si despre multiplele sale utilizari pe https://www.kangenromania.ro/ro/.

Comentarii