S-a lansat prima colectie de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabila

Brandul romanesc Femi.Eko a lansat prima colectie de costume de baie cu slipi menstruali, 100% sustenabila. Dupa succesul inregistrat anul trecut prin lansarea slipilor menstruali, anul acesta brandul continua inovarea in domeniul produselor menstruale reutilizabile si ecologice cu o noua colectie de costume de baie.



 


Proiectate cu o deosebita atentie la detalii din materiale reciclate si impermeabile si cu protectie de pana la 50 UV, costumele de baie unice sunt combinatia perfecta intre stil si functionalitate. Fie ca vreti sa va relaxati la plaja, sa va racoriti in piscina sau sa faceti plimbari romantice pe malul marii, costumul de baie cu slip menstrual de la Femi.Eko este alegerea ideala.


“Costumele de baie Femi.eko sunt o alegere perfecta pentru adolescente sau femei adulte cu menstruatie usoara pana la moderata. De acum va puteti bucura de momentele petrecute la piscina sau la mare, fara grija menstruatiei! Chilotii de inot menstruali Femi.eko absorb scurgerile menstruale si ajuta in cazul incontinentei usoare – in apa si in afara ei – si nu necesita utilizarea unui tampon. Pentru mai multa protectie menstruala sau ca rezerva, le puteti combina cu cupa sau discul menstrual Femi.eko.” - Narcisa Christiansen, owner Femi.eko.


Colectia de costume de baie Femi.eko are la baza o tehnologie speciala si este realizata din tesaturi reciclate pentru a reduce utilizarea materiilor prime si a deseurilor si pentru a asigura un bronz sanatos are protectie  de la 30 la 50 impotriva razelor ultraviolete. Cu un design modern si inovator, colectia din care puteti alege, in functie de personalitate si preferinte este compusa din urmatoarele produse: 7 modele de slipi cu mai multe variante de culoare; un sutien de baie reversibil, impermeabil cu uscare rapida si rezistent la soare si clor si 2 costume de baie intregi.


Modelele similare cu lenjeria de corp, dar special concepute pentru a absorbi fluxul menstrual si pentru a preveni scurgerile in timp ce sunteti in apa, ofera confort si incredere in perioada menstruatiei. In functie de model si de nevoi, costumele ofera protectie diferita, de aceea se recomanda intotdeauna verificarea capacitatii de absorbtie a costumului de baie. Majoritatea costumelor de baie pentru menstruatie pot inlocui intre doua pana la trei tampoane de flux menstrual. Costumele de baie cu absorbtie mai mare sunt ideale daca aveti o perioada mai grea sau petreceti o zi lunga la piscina, in timp ce un costum de baie cu absorbtie mai mica poate fi folosit ca rezerva pentru alte produse de menstruatie, cum ar fi discurile sau cupele menstruale, sau il puteti purta in zilele cu flux moderat. 


Ideala pentru lectii de inot, distractie la piscina, bronz perfect la plaja, vacante fara stres si fara a sacrifica stilul personal sau moda, colectia de costume de baie Femi.eko este aliatul perfect pentru o vara fara griji.
Mai multe detalii despre noua colectie si produsele menstruale reutilizabile pe https://femieko.ro/  .
Despre Femi.Eko® 


In spatele povestii Femi.Eko® se afla Narcisa Christiansen nascuta in Romania si stabilita in Danemarca din 2016. Povestea produselor ecologice de igiena intima Femi.Eko® a debutat la inceputul anului 2021. Femi.Eko®, un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile si ecologice, la preturi avantajoase si usor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educatie, salariu sau varsta. Femi.Eko este despre un corp sanatos si o Planeta fericita.

 

 

Comentarii