Exprimă-ți personalitatea prin cele mai noi colecții de la Crocs

 

Una dintre cele mai populare tendințe ale sezonului primăvară-vară 2023 este autenticitatea. Exprimată prin acțiuni, cuvinte, dar în mod special, prin stil vestimentar. Modul în care fiecare dintre noi asortează hainele, accesoriile și încălțămintea transmite un mesaj cu adevărat puternic și sincer. Tocmai de aceea, Crocs vine în ajutorul celor ce-și doresc un item care poate fi doar al lor, prin capacitatea de a personaliza cele mai noi colecții cu charm-uri Jibbitz

 


 

 

Colecțiile Platform Slide și Classic Sandals sunt formate dintr-o varietate de modele, în nuanțe ce transpun superb sentimentul calm al anotimpului - culorile roz pal și babyblue sunt în centrul atenției. Însă, printre acestea se regăsesc și variante mai clasice, de culoarea albă sau nuanțe de gri. Aspectul încălțămintei variază în funcție de modelul pentru care optezi - de exemplu, modelul Classic Platform Retro Resort Flip se bucură de o platformă subtilă și o siluetă ce tinde către vârful piciorului, în timp ce modelul Classic Clog ilustrează item-ul cu trăsături emblematice, care a început întreaga poveste a brandului (silueta este minim stilizată și are o curea suplimentară la spate).

 

Charm-urile elaborate de Jibbitz se împart în funcție de diferite tematici, precum metaverse, petrecere la piscină, skateboarding și multe altele. Ceea ce e interesant este cum fiecare dintre aceste charm-uri spune o poveste diferită: cele dedicate party-ului în pisicină au o energie caldă, în nuanțe vibrante de roz, în timp ce atunci când vine vorba de metaverse, charm-urile au o apariție mai modernă, cu accente cyber.

 

De ce e necesar să ai astfel de accesorii? Autenticitatea este cel mai ușor obținută prin personalizare. Acela e momentul când îți pui cu adevărat amprenta asupra look-ului tău, oferindu-i un twist stilistic pe care cu siguranță nu îl va mai avea nimeni.

 

Pe lângă faptul că încălțămintea Crocs oferă un aer unic atunci când e combinată cu diferite piese vestimentare, dacă vei opta să adaugi și câteva charm-uri Jibbitz, rezultatul va fi unul de milioane.

 

Descoperă în curând colecțiile Platform Slide și Classic Sandals și charm-urile Jibbitz în magazinele din București

Comentarii