Redu-ți impozitele la stat cumpărând de la noi cadouri de Crăciun pentru parteneri și angajați

 Asociația „Femei în antreprenoriat, o șansă” le oferă cadouri gratuit tuturor antreprenorilor care aleg să redirecționeze către ea impozitul pe profit sau pe venit. Procedura este simplă și se face în conformitate cu prevederile legale în vigoare, care presupun semnarea unui contract de donație. 

 

Ați citit  sau ați auzit probabil de Kiyosaki și cartea lui celebră, „Tată bogat, tată sărac”. Multora le-a schimbat dacă nu viața în sine, cel puțin perspectiva asupra vieții. Între multele idei pe care autorul le avansează în paginile acestei cărți se numără aceea de a încerca să profiti de avantajul de a economisi o parte din banii care merg la stat, mai ales atunci când ești antreprenor. Asta nu înseamnă sub nicio formă să apelezi la fraudă și evaziune fiscală, ci să găsești mereu o cale de a redirecționa banii, astfel încât să nu fii obligat să plătești impozite prea mari.



 

Asociația „Femei în antreprenoriat, o șansă” le oferă tuturor antreprenorilor posibilitatea de a direcționa banii către cauze mai bune. Este o ofertă foarte avantajoasă mai ales acum, în prag de sărbători, când majoritatea firmelor trebuie să procure cadouri de Crăciun pentru parteneri și angajați. 

 

Pe scurt, antreprenorii pot comanda cadourile de care au nevoie din magazinul Asociației „Femei în antreprenoriat, o șansă” și, în loc de a plăti contravaloarea produselor dorite, pot semna un contract de donație. Banii respectivi se vor deduce din impozitul la stat, dar vor fi și „monedă de schimb” pentru achiziționarea cadourilor de Crăciun. 

 

Oferta li se adresează atât persoanelor juridice plătitoare de impozit pe profit, cât și pe celor plătitoare de impozit pe venit. Acestora li se adaugă și persoanele fizice autorizate, care vor să ajute, să ofere cadouri și să reducă din sumele care merg din venitul lor la stat. 

 

Conform legislației în vigoare, procentele care pot fi direcționate către ONG-uri ca donație sunt următoarele:

 

§  PFA donează 3,5% din impozitul pe venit;

§  Persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit pot dona 20% din acest impozit;

§  Persoanele juridice plătitoare de impozit pe venit pot dona 20% din impozitul pem venit datorat la trimestru. 

 

Oferta de cadouri pregătită de Asociația „Femei în antreprenoriat -  O ȘANSĂ” pentru sărbătorile din acest an este disponibilă pe site-ul https://chance.associates/despre/

 

Așadar, dacă ești antreprenor și om de bine, cumpără chibzuit cadourile din acest an. Poți împușca trei iepuri dintr-odată: sprijini un ONG care ajuta femeile din zone defavorizate să-și depășească prin forțe proprii condiția, iti alegi cadourile de care ai nevoie și care sunt cu adevărat speciale și plătești un impozit cu până la 20% mai mic. 

 

Intră acum pe site și fă cu noi cea mai bună afacere din acest an!  

Comentarii