Descopera cea mai investigata substanta naturala din istoria medicinii si beneficiile ei extraordinare


Ati auzit de curcumin? Este cea mai investigata substanta naturala, cu peste 10,000 de studii medicale publicate in revistele de specialitate din toata lumea. Curcuminul este ingredientul activ al Turmericului sau sofranului de India, folosit ca si condiment. Studii stiintifice ample asupra curcuminului au demonstrat puternicele sale proprietati, printre care prevenirea si tratarea cancerului.


In plus, este cel mai puternic antioxidant natural disponibil si are nemaipomenite proprietati anti-inflamatoare pentru artrite si alte dureri articulare.

Curcuminul este o substanta de foarte mare ajutor intr-un numar mare de afectiuni. Clasate intr-un mod util si exhaustiv le-am descoperit pe site-ul www.curcumin95.ro, unde va recomand si voua sa intrati daca vreti sa cititi mai multe despre aceasta minunata substanta.

Aproape ca nu se mai termina lista afectiunilor in care pot fi tratate cu ajutorul sau - curcuminul are o multime de beneficii: lupta cu succes in tratarea gutei, alergiilor, astmului, bronsitei, cancerului, depresiei, SIDEI, osteoartritei, bolilor neurodegenerative, bolilor inflamatorii intestinale, cancerului de prostata, diabetului, psoriazisului, precum si in cazul afectiunilor hepatice si biliare.

Tratarea depresiei prin Curcumin

Depresia este o boala larg raspandita la nivel global, iar din pacate pana in anul 2020 se preconizeaza ca va ajunge a doua boala umana ca raspandire. Riscul este dublu pentru femei fata de barbati si creste cu varsta. Stresul, stilul de viata neechilibrat, lipsa sportului, alimentatia nesanatoasa, odihna insuficienta, alcoolul in exces - toate acestea si multe altele pot fi cauze ale depresiei.

In Romania, in fiecare an sunt diagnosticate 300.000 de cazuri noi de depresie, insa 25% dintre cei afectati sunt complet vindecati printr-un tratament eficient.

Curcuminul a demonstrat o eficacitate promitatoare in studiile facute asupra depresiei majore. Fiind printre cei mai puternici atioxidanti naturali –  precum o arata cercetarile medicale – si cel mai puternic anti-inflamator natural, curcuminul poate reduce deteriorarea ADN-ului in creier si sa contracareze efectele stresului si depresiei. Cercetatorii apreciaza ca succesul activitatii antidepresive a Curcuminului s-ar datora faptului ca ar determina o crestere naturala a nivelului serotoninei, noradrenalinei si dopaminei in creier.

Tratarea diabetului prin Curcumin

Diabetul, o afectiune metabolica cronica, afecteaza aproximativ 5% din populatia globului, cu riscul ca procentul sa creasca semnificativ in urmatorii ani. Dincolo de simptomele sale neplacute pentru multi dintre bolnavii de diabet – dureri, furnicaturi, senzatie de amorteala sau slabiciune la nivelul picioarelor și al mainilor, diabetul este periculos pentru sanatate.

Acesta creste riscul de boli cardiovasculare si accident vascular cerebral; este una dintre principalele cauze de insuficienta renala, poate sa afecteze vederea. Pagubele produse de nivelurile ridicate de zahar din sange se produc incet, de-a lungul timpului.

Studiile stiintifice indica faptul ca nivelul de zahar din sange poate sa fie reglementat de catre curcumin. Acesta poate fi capabil sa opreasca cresterea si proliferarea celulelor adipoase si sa ajute organismul sa-si restabilieasca un metabolism sanatos.

Produsul Iana Life – Curcumin95 & BioPerine 

In acest moment, Curcumin95 este probabil substanta naturala cel mai profund investigata de catre cercetatori. Studii noi apar aproape in fiecare saptamana, iar parerea specialistilor este unanima: curcuminul este cel mai puternic antiinflamator natural si este complet lipsit de efectele secundare.
Pe cat este de util Curcuminul, pe atat de dificil este de asimilat, de aceea Curcuminul are nevoie de BioPerine pentru a ajuta la absorbirea eficienta si a duce la realizarea potentialului terapeutic.

BioPerine este un extract 95% din piper negru si este folosit de multi producatori de suplimente alimentare, pentru a maximiza rata de absorbtie si utilizare a ingredientului principal.

Orice substanta cu efecte benefice are nevoie sa fie prezenta in organism intr-o anumita cantitate,
pentru a se obtine rezultatele scontate. Pentru aceasta este nevoie de:

O concentratie ridicata de substanta activa - Trebuie intotdeauna alese formularile care contin “Extracte standardizate”. Un extract standardizat este o garantie a calitatii produsului respectiv, a efectului pe care acesta il va produce in organism. Simpla mentionare a unei substante active pe eticheta unui produs este complet irelevanta.

O absorbtie buna - Absorbtia eficienta asigura patrunderea substantei in organism si disponibilitatea ei pentru a-si realiza efectul terapeutic! BioPerine este un extract standardizat de piper negru in concentratie de 95% si este complementul ideal in orice formulare de Curcumin95.

O doza zilnica suficient de mare - Pentru ca o anumita substanta sa aiba efect terapeutic este nevoie ca ea sa fie prezenta in organism intr-o anumita cantitate. Acest lucru este valabil si pentru Curcumin! O doza minima recomandata este de 1 gram pe zi. Sub aceasta cantitate efectul este foarte posibil sa nu se mai produca.

Aici gasesti si o lista de 8 intrebari pe care trebuie sa ti le pui atunci cand vrei sa cumperi un produs Curcumin.

Daca vrei sa incerci o cura de Extract95 Curcumin&BioPerine de la Ianalife poti comanda produsul de aici.

Comentarii