Recomandare film (1): The Expendables 2



După o perioadă destul de lungă în care n-am mai dat pe la cinema, iată că revin cu două filme văzute şi plăcute în ultima vreme: cel din titlu şi "The Dark Knight Rises" (despre care voi povesti mai multe într-o altă postare).



Câteva cuvinte despre "The Expendables 2". Nu am văzut prima parte. Nu am avut ocazia sau nu am căutat-o, nu ştiu. Cert e că, indiferent dacă eşti amator de filme de acţiune sau nu, e imposibil să nu fi văzut cel puţin un film cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme. Iar când ai ocazia să-i vezi pe toţi "greii" la un loc, nu poţi să nu te duci.

Cei mai mulţi din lista enumerată mai sus sunt trecuţi binişor de jumătate de secol, dar se ţin bine. Şi ce le lipseşte din acţiune compensează prin umor. Pentru că filmul este şi o comedie foarte tare. Unele faze sunt cam trase de păr, iar unele replici amintesc de filmele mai vechi care i-au consacrat pe actori. Mi-a plăcut, a meritat drumul pe jos înapoi spre casă (pentru că ultimul tramvai trecuse de cel puţin o oră jumate).

Comentarii

Trimiteți un comentariu