Recomandare lectură (4):Micuța englezoaică




Romanul „Micuța englezoaică” scris de Catherine Sanderson este o poveste ușurică și lejeră a zilelor noastre, perfect de citit pe plajă, în autobuz (cum a fost cazul meu), acasă, oriunde. Limbaj accesibil, fir al evenimentelor clar și un deznodământ oarecum neașteptat.

Vorbim despre Catherine, o englezoaică de 30 de ani care pare a avea tot ce și-a dorit în viață. Un serviciu bine plătit în Paris, orașul viselor ei, o fetiță de doi ani care-i umple zilele și o relație de 11 ani cu un francez seducător.

Dar cumva nu pare destul. Relația merge din inerție, fără comunicare și fără vreun fel de intimitate, atribuțiile de mamă o copleșesc și simte că nu mai are timp și pentru ea, iar jobul nu-i mai oferă provocările de altădată. Soluția pe care o găsește? Blogul.

Își face un blog care o ajută să evadeze din cotidian, iar sub pseudonimul “Micuța englezoaică” își varsă frustrările de zi cu zi în fața unor necunoscuți. Momentele petrecute în fața monitorului devin astfel cele mai frumoase clipe ale zilei, iar în scurt timp blogul devine o parte importantă a vieții ei.

Prietenii virtuali devin ușor-ușor prieteni și în viața reală, iar cei din viața reală trec cumva în umbră. Evident că apare și un tip, care are tot ce-i lipsește partenerului actual de viață al lui Catherine. Sau nu?
Asta rămâne să descopere oricine e interesat să citească romanul.


P.S.: Sunt dispusă să-l împrumut.

Comentarii

  1. Vreau si eu sa o citesc! Mi-o poti imprumuta, te rog? Eu sunt din Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună. Sigur, cu toată plăcerea, numai că pe moment cineva a fost mai rapidă decât tine. În momentul în care o să o termine de citit ți-o împrumut cu plăcere. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa ce am citit descrierea cartii pe blogul tau am zis ca trebuie neaparat sa mi-o cumpar. Chiar daca nu ma identific cu personajul, povestea este foarte interesanta si am reusit sa termin de citit in 2 zile, ceea ce inseamna ca nu prea poti lasa cartea din mana. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că te-am făcut să citeşti cartea. Într-adevăr, e captivantă. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu, sigur că nu. O să te anunţ când o primesc înapoi, ţi-am zis doar. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu