La mulţi ani!


Pregătiţi-vă, intră iar în scenă culmea patriotismului local. Cred că a trecut ceva timp de când nu am mai pomenit nimic de Văleni. Poate credeţi că l-am uitat, dar vă înşelaţi. :D
Ieri, 9 mai, a fost ziua oraşului Vălenii de Munte. Da, ştiu, a fost şi Ziua Europei, dar pentru mine e mai puţin important.
Important e că ziua de 9 mai mă face să mă gândesc mereu la trecut, la clipele alea în care nici prin gând nu îmi trecea că o să cresc, o să mă fac mare şi o să trebuiască şă îmi fac un rost. Mă duce înapoi la fericirea de a avea o zi liberă de la şcoală, de a avea o festivitate cam plictisitoare la care trebuia să mergem, la faptul că an după an îmi auzeam citit numele în faţa a câteva sute de persoane ( olimpicii la nivel judeţean la olimpiadele şcolare primeau diplome şi bani cu ocazia asta ) şi mă îndreptam cu fruntea sus să îmi iau diploma şi plicul cu bani.
Ce am făcut anul ăsta de ziua oraşului? Am încercat să învăţ, doar mâine am examen. Aici la Bucureşti nu ştie lumea că trebuia să avem zi liberă de la tot? : ((

Comentarii

  1. ai vrut sa spui ceva despre valenii de munte?sau te lauzi ca ai fost olimpica?

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Despre Valenii de Munte. Ca am fost olimpica nu prea ma ajuta la nimic. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Oana.

    Inainte de a-ti spune ca si eu sunt tot din Valeni,iar tatal meu a fost profesor de desen tehnic si maestru emerit al sportului la fosta Casa a Pionierilor, actual Clubul Elevilor, asa stiam ca se numeste acum; nu am mai fost de mult acasa, din motive obiective, tin sa precizez ca ma bucur ca exista oameni ca tine care fac din acest mic oras un adevarat flux de energie.
    Nu vreau sa crezi ca vreau sa profit de tine, dar cand ai timp te rog trimite-mi un e-mail, sau eu stiu poate ne auzim la un telefon. As vrea sa vorbesc ceva mai mult cu tine, poate ma vei putea ajuta sa rezolv o problema pe care o intampinam de ceva timp la blocul unde locuiesc in cartierul Berceni.
    Intre timp mai scrie-mi despre Valeni ce s-a mai schimbat in oras, ce profesori mai sunt, etc. Imi face o reala placere sa aud vorbindu-se despre orasul in care m-am nascut si am copilarit.
    Iti doresc multa sanatate si sa ne auzim cat mai curand.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu