CSR' 10


Azi am fost la înălţime. La propriu. Etajul 21 al Hotelului Intercontinental a găzduit câteva zeci de persoane interesate de CSR ( Campanii de Responsabilitate Socială ), printre care şi pe mine.
Speakeri naţionali şi internaţionali ne-au vorbit despre diferenţele dintre CSR şi PR, despre proiecte sustenabile şi despre faptul că schimbarea la nivelul unei companii se poate realiza doar dacă este posibilă şi la nivelul personal al angajaţilor.
A cincea editie a International CSR Conference a adunat peste 20 de vorbitori şi în jur de 50 de participanţi . Azi şi mâine, nume mari din lumea afacerilor ( Cosmina Frâncu, CSR& Sponsorhip Manager, BRD, Ramona Brad, External Relations Associate Director Procter& Gamble Romania, Paolo Chighine, Head of External Relations at Enel Romania, Cătălina Pîslaru, Officer at Orange România, Luminiţa Oprea, Strategist, Saga Business& Community etc) ne împărtăşesc câte ceva din experienţa lor. Câţiva reprezentanţi de top din lumea business din România au ocazia de a asculta, a pune întrebări şi a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu teme ce ţin de zona de verde şi de marketing a CSR-ului.
Prezenţa mea la eveniment s-a limitat la a împarţi câteva badge-uri, la a da câteva broşuri, la a bea multă cafea şi la a asculta trei conferinţe, dintre care două în limba engleză, dar e şi ăsta un început. :-j

Comentarii

Trimiteți un comentariu