Ce-ar fi să fac bani, dar să n-am timp să-i cheltui?


Până astăzi nu mi-am pus niciodată întrebarea de mai sus, dar cineva mi-a spus că se poate. Tiberiu Lovin, invitat la cursul nostru de Social Media ne-a zis că într-adevăr, se pot face bani din online. Dar problema pe care o întâmpină e lipsa timpului. Nu are timp. Nici de ieşit, nici de cheltuit bani, nici de ... Mă rog, mai pe scurt, stă pe online cam 15 ore din 24.
Reuşeşte să aibă zeci de mii de vizite pe zi (în timp ce eu sunt fericită dacă am peste 20 de vizitatori), Zelist-ul îl poziţionează mai mereu în top 10, e invitat la diverse emisiuni tv, are o relaţie bună cu sursele şi face toate astea de unul singur.
S-a lăsat totuşi răpit astăzi, după cum afirmă într-unul din articolele sale, şi ne-a povestit câte puţin despre invidia din online, cum unii dau link-uri care nu merg pentru a nu aduce trafic altcuiva, cum cei care susţin că vor doar să înveţe câte ceva în scurt timp îl asaltează cu un „Da’eu banii când îi primesc?” şi multe de genul.
Poate ar trebui să se lase răpit mai des. :)

Comentarii

  1. Oana, multumesc mult. Am sa ma mai las rapit, dar nu foarte des. De exemplu, azi la 16.00 ar fi trebuit sa fiu in patru locuri: la facultate - cursul de deontologie, la o intalnire de afaceri - pute a bani :) , la un interviu pentru un ziar si la o emisiune in direct la VoxNews. Am ales-o pe ultima ca-mi aduce publicitate moca si nu numai :) .

    RăspundețiȘtergere
  2. Tibi, nu mai fi atat de sincer:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu