Există viaţă şi în afara căminului

Asta încerc să îmi amintesc de câteva zile bune, dar atmosfera din cămin nu prea vrea să mă lase. Anul acesta am avut norocul să stau în cel mai tare cămin din Grozăveşti, doar că oboseala începe să îşi spună cuvântul.
Ce s-a mai întâmplat în ultima vreme? M-am întors în Bucureşti, bagaje, cazare, curăţenie, fără internet. La scurt timp am rămas şi fără bani. Ca să fie şi mai frumos, m-a prins curentul şi mi s-a umflat o măsea. O săptămână ( când era soare, frumos) am stat închisă în cameră şi nu aveam chef de nimic. Cu greu am socializat cu vecinii de palier şi nu pot spune că am fost în vreun fel sufletul petrecerii. : )) Am câştigat un concurs la o leapşă şi am fost să îmi ridic premiul (o sticlă de Campari), doar că la faţa locului am renunţat la băutură în favoarea unei agende şi a unui pandativ (oricât de mirată a fost Anca de alegere : )) ).
Cearta tradiţională de 1 octombrie cu Duda nu a mai avut loc, ceea ce ne-a bucurat pe amândouă.
În cele din urmă, după multe zile de suferinţă şi antibiotice mi-am revenit. Doar că acum merg regulat la dentist. E gratuit, ceea ce e bine.
A fost ziua de naştere a unei prietene aici pe palier şi i-am făcut o surpriză cu tortul şi şampania la miezul nopţii. Plus alte chestii. :D
Una din cele mai drăgute replici pe care am auzit-o în cămin a fost ceva de genul “Acum nu mai există al meu. Există al nostru”. Plus că o replică a mea a devenit celebră: “ Tot ce nu ştii nu e pentru că nu îţi spun, ci pentru că nu mă întrebi”.

Comentarii

  1. Hai mai...mai scuteste-ma cu replica " Acum nu mai exista al meu. Exista al nostru". Doar nu ai sa-mi spui acum ca o sa-ti imprumuti lenjeria intima doar pentru ca ''este al nostru''. Fii serioasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si mie un mail pls pe sabinacornovac la yahoo.com sa imi zici mailul tau ca vreau sa iti zic ceva. Sa iti fac o propunere adica:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Oana, intru zilnic pe blogul tău în speranța că ai mai zis o chestie genială...
    Până când o să mai aștept?:-<

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa mai adaug o replica celebra, care sta de saptamani bune, scrisa pe o foaie si lipita pe frigider ( care e plin de litere de la Danonino \:D/ :D:D ): "Da-l draq de Redbull, cumparati Oana!" :)) Pe asta ai uitat-o;))
    Desi nu ii cunosc autorul, ma amuza de fiecare data cand vad foita(adica zilnic :P)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am fost geniul!:))
    Cum să uit de replica aia?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu