What's up, what's new...

Pentru că mereu mă întreabă lumea cum reuşesc să găsesc chestii interesante de făcut (concursuri, traininguri, workshopuri etc), m-am hotărât să vă spun ce-am mai descoperit pentru perioada care urmează. Dacă vreţi şi răspunsul la întrebarea de unde aflu, e simplu: de pe net. Căutaţi şi veţi găsi! ;)

1.AIESEC University, Bucureşti (25 septembrie- 4 octombrie) – o şcoală de vară (toamna ce-i drept) în care vor fi susţinute workshopuri pe 5 mari teme: Social Responsability Seminar, Comunicare, Finante, Vânzari&Negociere si Resurse Umane. Scopul lor e să te ajute să îţi proiectezi imaginea a ceea ce îţi doreşti cu adevărat să fii. E păcat doar că unele chestii se suprapun. Mai aveţi o săptămână timp să aplicaţi. Detalii la: http://university.aiesec.ro/.

2.Festivalul Arhitex Tropisme, Cluj (9-11 octombrie) – are un concurs interesant adresat studenţilor. Până pe 1 octombrie trebuie să trimiteţi un eseu de maxim 8000 de semne în care să vorbiţi despre domeniul vostru de interes, pornind de la definiţia termenului “tropism”. Puteţi câştiga 5 premii de 250 de ron sau marele premiu de 500 de ron. Informaţii mai multe găsiţi la: www.arhitextdesign.ro / www.arhitext.blogspot.com / www.tropisme.ro

3.Săptămâna Naţională a Participării Active a Tinerilor- O săptămână altfel! (17-24 octombrie) – o săptămână cu şi pentru tineri. Se doreşte să se promoveze participarea, să se ofere un cadru de dezbatere, să se faciliteze dialogul între tineri şi cei care decid prin intermediul unui curs de lobby şi advocacy (la o astfel de discuţie am participat şi la Parlamentul European), cafenea publică, animaţie stradală, proiecţii de film şi altele. Mai multe pe: http://euparticip.wordpress.com/.

Comentarii