Weekend cu fetele

Pentru că urmează să începem facultatea şi pentru că nu ştim când vom avea ocazia să mai stăm ceva vreme împreuna, am stabilit cu fetele ( Angela şi Roxana) să petrecem mai mult timp toate trei. Asta s-a concretizat într-o vizită la casa de la ţară a Angelei, unde era deja sora ei, Maria.
Ne-am gospodărit singurele, am împărţit sarcinile, am ieşit prin sat, am dansat în discoteca locală (cam goală, dar explicaţia pe care am primit-o e că vinerea nu prea e lume, ci doar sâmbăta), am fost conduse până acasă de o gaşcă destul de mare (vorba cuiva, nu mai ştiu a cui: “Uliţa asta nu a fost aşa populată niciodată”), iar a doua zi am fost invitate toate patru la un chef.
Concluzii: rezistăm binişor fară să dormim prea mult vreo două zile, micii sunt mai buni când îi mâncăm în picioare, părem mai mici decât cei 20-22 de anişori ai noştri, sunt buni şi puştii de 17-18 ani şi bărbaţii de 22 de ani sunt de fapt nişte băieţei (ultimele două concluzii nu sunt date de mine, sunt doar transmise, nu spun de la cine. : )) ).

Îmi pare în schimb rău că nu am putut fi alături de Dudă de ziua ei, mi-aş fi dorit foarte mult. Dar i-am promis că vom petrece împreună la Bucureşti şi o să mă ţin de cuvânt. La mulţi ani, Dudo!!!! Acum eşti majoră şi peste hotare. :D

Comentarii

  1. Sărum-mâna!

    Mă bucur că te-ai distrat, să nu îţi pară rău pentru nimic! :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu