Toate drumurile duc la Corsa


Cel puţin asta e impresia cu care am rămas după 15 zile petrecute în Costineşti: toate drumurile duc la hotelul în care am fost cazată.
Absenţa mea de pe blog e motivată, ceva mai bine de două săptămâni nu am avut acces la internet. Nu pot spune că regret prea mult, am profitat din plin de aer liber, mare şi soare.
Plimbarea mea a început cu o scurtă escapadă în Bucureşti, unde cu greu m-am putut orienta să ajung de la Unirii 1 la Unirii 2 pe la suprafaţă şi s-a încheiat cu 10 ore pe drum de la mare până înapoi la Văleni.
Ce s-a întâmplat în astea două săptămâni? Multe. În primul rand…m-am bronzat. Frumos de data asta, n-am mai făcut insolaţie ca în iunie. Am vizitat şi Mamaia, am dat o fugă prin Eforie Nord, am stat la plajă cu Stres şi alţi doi prieteni, am făcut poze multe, am încercat o mulţime de feluri de mâncare la Vraja Mării, am înotat, am făcut câteva nopţi albe etc. Asta doar în prima săptămână.
În a doua săptămână a fost ceva mai multă agitaţie. Împreuna cu gaşca de la Euro26 am făcut chestionare pe plajă, am transformat Vraja Mării în a doua noastră casă, am avut chelnerul nostru preferat, am fost în White Horse, am cântat la karaoke şi am avut parte de un frumos răsărit pe plajă.
În ultima zi la mare a plouat. Cred că doar ca să nu ne pară nouă rău că plecăm. Dar tot ne-a părut. Şi cum evident că de fiecare dată când plec eu din Văleni se întâmplă ceva deosebit şi aici, iată că şi anul ăsta am pierdut Cursurile Universităţii Populare de Vară “Nicolae Iorga” (da, ştiu, mi s-a mai spus, culmea patriotismului local).
Nu vreau să fiu tristă şi să mă gândesc că vacanţa se apropie de sfârşit, mai ales că mai aş avea vreo două chestii de făcut până începe facultatea.
Îmi iau “la revedere” de la mare, cu speranţa ca anul viitor s-o revăd cel puţin tot atâta timp.

Comentarii

  1. uuu..."aim zda farst" care da comment..pai normal...doar eu eram unul din "cei doi prieteni" despre care ziceai ca ai facut plaja, ca ai fost in mamaia, ca ai avut nopti albe, ca ai dat o fuga in eforie nord..as adauga...cu care ai facut niste toples cand erau baietii in apa, cu care ai facut echipa perfecta si i-ai facut k.o. pe baieti la tabinet si septica :X:X:X "ui ar zda moust inteligent garls" ;;) :D:D mda...dar nu sunt si cea cu care ai innotat, caci eu mai departe de mal nu mergeam...decat in Mamaia :X:X te iubesc. o iubsc pe dyna...as zice si pe "Stres", caci toti sunteti prietenii mei, dar se supara Cata :P:P pup male. "ai uil col iu" ;;)
    P.S.: engleza aceasta de alint se regaseste in dicionarul intitulalt: "Andelas inglish" :)):))
    Semnat, asa cum ti-ai dat seama,
    "Ia ca nesimtita!!!!" (by Mihai)
    =))=))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. andela, daca jucam si jocul decisiv (care valora 70 de puncte), va bateam rau la septica =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos la Costinesti!!
    Esti o norocoasa! Ai stat 2 saptamani..

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasă că tot ajungem împreună la mare. N-a fost să fie anul trecut de 1 mai, n-a fost să fie anul ăsta. Eh, la tăţi ni-i greu :))
    Important e că v-aţi distrat.

    Şi, să ştie toată lumea, Duda mi-a spus că sunt "o drăguţă". :)) I-a scăpat, a renunţat un moment la răutate, incredibil! Te iubesc,Dudo, dar să nu mai ştie nimeni.

    Şi eu te iubesc, Andeluţa. Şi pe Stres îl iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa titlu aveam impresia ca vei lauda capacitatile masinii Opel Corsa :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu