Prima zi de şcoală

Pentru alţii, pentru mine încă nu. Dar aşa cum deja ne-am obişnuit, în fiecare an cei din fosta 12 A se întâlnesc şi merg la deschidere. Anul ăsta mai puţin ca altădată. Sau mai puţini. Am ajuns la sfârşit, după discursul din deschidere. Liceenii se împrăştiau care încotro. Prin şcoală au rămas doar cei care, ca şi noi, aparţin deja generaţiilor trecute. Fosta noastră clasă a devenit laborator de informatică.
Ne-am întâlnit totuşi cu câţiva dintre profesorii noştri preferaţi (am aflat astfel că Teacher îmi citeşte blogul :D). La plecare am vrut să căutăm un local în care să încăpem toţi şi să-l sunăm pe dirigu’, în spiritul aceleiaşi vechi tradiţii.
Dar tocmai când pornim noi, pe cine vedem? Pe dirigu’, evident, era în maşina sa, dar în spatele nostru. Pentru că nu ştiam cum să îl facem să ne remarce, ne-am hotărât să schimbăm rolurile din urmărit în urmăritor. Şi ne-am plimbat aşa jumătate de oraş. Credeam că o să-l pierdem în mai multe rânduri, dar Madi nu s-a lăsat mai prejos şi după o urmărire legală (că dacă era după noi l-am fi pus să încalce toate regulile de circulaţie :-j) am reuşit să-l prindem din urmă şi să-i vorbim.
Din păcate avea planuri pentru astăzi, aşa că am stabilit să ne întâlnim maine seară. Pentru ceva timp o să ne simţim iar ca la liceu şi o să dăm socoteala de ce am făcut în anul care a trecut.

Comentarii