De la “Îmi eşti dragă” la “Pentru că îmi e somn”

De când nu am mai postat pe blog se întâmplă o mulţime de lucruri. Doar că nu am mai avut eu timpul şi răbdarea să le povestesc. Pentru că nu am reuşit eu să ajung la Dudă de ziua ei, aşa cum aş fi vrut, a venit ea la mine. Şi am petrecut vreo 3-4 zile împreună. S-a descurcat să vină, chiar dacă iniţial m-a întâmpinat cu replica: “Tu mă cunoşti. Ce te face să crezi că ştiu să ajung la tine?”. Şi cu toate că mi-a repetat insistent că ea vrea doar să doarmă...nu prea am putut să o ajut în această privinţă. Am fost în piaţă, am făcut zacuscă, am ieşit în oraş, nu prea am dormit pe acasă şi nu prea am dormit în general.
De fiecare dată când îi ziceam că îmi e dragă râdea copios. Nu ştiu nici acum de ce. :-j
Apoi luni dimineaţă am dat o fugă prin Bucureşti să ne mai rezolvăm câte ceva legat de facultate. Ne-am cheltuit banii pe prostii, dar măcar am reuşit să rezolvăm şi ce aveam de făcut.
De marţi dimineaţă a venit o altă prietenă în vizită, care chiar dacă nu stă prea mult pe la mine, m-a întrebat mirată într-o seară de ce port o bluză groasă . Cu toată seriozitatea i-am răspuns: “Pentru că îmi e somn”. De fapt îmi era frig.

Am mai rezolvat câte ceva legat de acte pentru la facultate şi am fost chemată de urgenţă la Fisc. Dar despre asta mai multe într-o postare viitoare.

Comentarii

  1. Ahaaaaaaaa. E oficial. Îţi sunt dragă!!! Iar nu mă pot abţine din râs, nu ştiu nici eu de ce. Aszta nu înseamnă că îmi eşti mai puţin dragă, mai ales de câmd ai devenit atât de rea. :))

    Aşa puţin cât am dormit, măcar am dormit împreună. :)))
    A, şi am cheltuit banii pe lucruri esenţiale,nu pe prostii! Of, of!

    RăspundețiȘtergere
  2. si ai uitat sa spui ca ai plecat la angela si ai sosit la maria:)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu