Practica la SynergEtica

Anul ăsta m-am hotărât să fac şi eu practică şi să nu îmi mai echivalez activităţile prin facultate. De ce? Pentru că voiam să fac ceva pe bune şi pentru că nici nu am avut aşa multe activităţi. ;))
Aşa că după un interviu (mi s-a părut puţin ciudat că ne cheamă la interviu ) am rămas printre cele 6 fete care fac practica la Synergetica, un ONG pe probleme sociale.
Prima zi a fost introductivă şi nu am putut să rămân până la sfârşit (am avut interviu la Europa FM, mai multe detalii într-un alt post) şi am ratat ocazia de a o cunoaşte pe Sandra Pralong, preşedinta organizaţiei.
În a doua zi deja ne-am apucat deja de treabă şi am venit cu idei legate de un proiect interesant, numit “Noii Paşoptişti”. Am participat la prima mea şedinţă de brainstorming, am făcut minuta (un fel de rezumat al activităţii), am împărţit task-uri etc. Fetele cu care lucram, Anca şi Sanda, sunt foarte pasionate de proiect şi ne transmit şi nouă ceva din entuziasmul lor.
Presimt că o să învăţ câte ceva până la sfârşitul celor două săptămâni de practică (asta e şi ideea), dar deja îmi pare rău că nu o să văd cum evoluează proiectul. Sau poate o să văd, cine ştie?

Comentarii

  1. Se pare că în urma practicii oamenii de la FJSC își dau seama ce vor să facă cu adevărat.Cam așa sunt și eu.Ador locul meu de practică și mă bucur că am fost inspirată.
    Baftă cu proiectul!Sper să ai succes cu el și să mă ții la curent:)...Mai avem puțin...vreau vacanță:((...
    Eh, so how's your life?:D
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Cineva șomează cu scrisul pe blog...:-w

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu