Duminica la strand

Ca să îndeplinesc dorinţa de a scrie a câtorva prietene (dorinţa lor de a scrie eu) şi pentru că într-adevăr am fost cam leneşă şi nu am mai postat nimic, iată un post despre ce am mai făcut în ultima vreme.
Duminică am mers la ştrand cu sora mea, printr-un efort supraomenesc de a mă trezi la 8.00, după o oră jumătate de somn. Am vrut să ajungem devreme, ca să nu prindem aglomeraţia, dar ne-a prins ea pe noi. Deja pe la 12.00 nu mai aveai loc în apă sau cel puţin riscai să îţi sară cineva în cap (la propriu).
Dar asta nu ne-a împiedicat pe noi să mai stăm. Am mâncat mici (pe banii surorii mele, că eu sunt lefteră), am băut bere şi am lenevit la soare. Evident că din cand în când am intrat şi în apă.
Ne-am întâlnit şi cu un cunoscut care a rămas cu noi. Se cam plictisea el, mai ales că sora mea citea. Când m-a văzut că iau şi eu cartea, mă întreabă dezamăgit: “ Şi tu citeşti, mă?” Răspund: “Da, e în familie ”.
Şi chiar dacă până acum afirmam mândră că eu mă bronzez uşor şi nu am probleme cu soarele, iată că acum mi-a venit şi mie de hac. Am făcut o insolaţie frumuşică, dar de îndată ce îmi revin o să merg din nou. :D

Comentarii

  1. Ştiu de ce ai nevoie ca să nu te mai usture pielea de la insolaţie: de o mângâiere de spate! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu