Băieţii din viaţa mea





Le-am rămas datoare cu un post despre ei. Nu sunt mulţi, dar sunt cei mai buni. Şi sunt ai mei. Nu-i dau nimănui, de multe ori nici măcar nu vreau să îi împart cu cineva. : ))
Sunt 3: Două stresuri şi un frăţior. Îi aşez alfabetic, pentru că nu îi pot ordona în funcţie de importanţă.

Fraţiorul meu, Geo. Îmi e frăţior de mai bine de un an. Atunci i-am zis că mai bine decât în acel moment nu ne putem înţelege şi că probabil începând de atunci relaţia se va degrada. Recunosc, m-am înşelat. Îl ador pentru că eu vreau să mă cert cu el şi nu mă lasă, îmi dă dreptate şi atunci când nu am şi e de acord cu mine când spun că bărbaţii sunt nişte porci. Îl ador pentru că putem râde 40 de minute la telefon fără un motiv plauzibil şi pentru că e încăpăţânat şi nu vrea să poarte fes, fular şi mănuşi iarna. Pentru că m-a scos în oraş pe 14 februarie, pentru că mi-a fost dator cu o jumate de prăjitură şi încă îmi e dator cu nişte clătite (făcute de el, altfel n-are rost). Pentru că ne înţelegem din priviri şi pentru că dacă n-ar fi el acasă eu n-aş mai merge atât de des. Şi pentru că din când în când mai cade câte unul din pom. ;))

Stres (3 ca număr din 4): Mihai. Când mă întreabă cineva de Mihai şi nu ştiu sigur la cine se referă, întreb: “Mihai al meu”? Ador să plec cu Mihai undeva. Oriunde. Ar fi cu siguranţă unul din cele 3 lucruri (mă rog, persoane) pe care le-aş lua cu mine pe o insulă pustie. Nu pot să mă supăr pe el. Sau, fie, pot, dar nu pot rămâne mult timp supărată. Pe el îl ador pentru că e fericit când îi spun că a făcut o glumă bună, pentru că m-a aşteptat mai bine de 30 de minute prima oară când ne-am întâlnit, pentru că atunci când celalalt găseşte ceva de făcut/ undeva de mers, pur şi simplu îl informează pe celalalt unde vor merge, nu-l întreabă dacă vrea să vină. Pentru că e rapidist, pentru că alături de el am văzut singurele meciuri pe stadion, pentru că are un motănel negru. Pentru că îi place Dr Alban şi pentru că e dulce atunci când nu-şi dă seama. Evident, dacă îşi dă seama...strică tot. : )) Ah, şi pentru că am o faţă frumoasă. :D

Stres ( 2 din 4 ): Robert. E probabil singura persoană pe care mi-aş permite să o sun să îi zic: “Am visat că îmi înşelam prietenul cu tine. Şi mi-ai spus să nu complic atât lucrurile, că e o simplă eliberare de hormoni” şi singura de la care aş primi răspunsul: “Da, probabil aşa aş fi zis şi în viaţa reală”. În plus, mi-ai zis că nu ai mai vorbi cu mine dacă aş zice vreodată că eşti prost la pat. Aşa că, Robert, eşti cel mai tare, nu există altul mai bun ca tine. Fetelor, vă dau numărul lui de telefon pe mess dacă vreţi. E probabil singurul blond foarte inteligent pe care îl cunosc. Pe el îl ador pentru că e singurul căruia pot să îi dau sms la orice oră din zi sau din noapte, pentru că e singurul pe care nu pot să mă supăr dacă nu ne vedem, pentru că nu suport să vorbesc cu el pe mess. Pentru că am primit sfatul “Mărită-te cu el!” şi pentru că “nu se ştie niciodată”. Pentru că mă cunoaşte ca pe propriul lui buzunar şi pentru că lui îi dau dreptul să se bage în viaţa mea(şi el îmi dă mie). Lui o să-i dau primul exemplar din prima carte pe care o voi publica vreodată.


Sunt mai puţini ca fetele, aşa că mi-am permis să scriu mai mult despre ei.

Nu uit să îi menţionez pe Moshu (care m-a sfătuit să nu am încredere în băieţi), Joe ( pe care l-am aşteptat cu toţii vreo oră să vină în oraş pentru că...dormea), Paras (cu care îmi dădeam zeci de mesaje şi bipuri când ne-am cumpărat noi mobile şi care nu mai vorbea cu accent ardelenesc când vedea că ne amuzăm), Madi ( pe la care ne făceam veacul şi care ştie cât de nebune eram noi) , Eugen (care a încercat să mă convingă un an întreg ceva cu o spirală, nu mai ştiu exact ce), alt Mihai (primul meu prieten cu adevărat bun, de când aveam vreo 13 ani). Toţi au fost fff importanţi pentru mine în diferite momente.

Comentarii

  1. Eu n-am uitat exact ce - cercul e o spirala cu pasul zero. Poti evolua stand pe loc,cam asta era ideea,chiar daca n-a inteles-o mai nimeni :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Acel "mărită-te cu el" m-a pus pe gânduri:D
    Peste ani, să-mi spui care din ei a fost norocosul.Ah, dar stai, că eu oricum vin la nunta ta:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos post. Sa-ti traiasca! :) Si sa te bucuri de ei. Si mai ales, sa nu pierzi legatura cu ei! Big hug, Oana!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daap,ce pot sa spun,foarte frumos,promit ca si eu iti voi da tie primul exemplar din cartea mea(deocamdat ea exista undeva in minte).De ceva timp ma bate gandul sa ma vopsesc brunetzel asa ca singurul blond inteligent...si modest...o sa dispara de pe Terra.Vreau sa iti marturisesc faptul ca am foarte mare incredere in tine,nu stiu de ce,probabil pritenia puternica,eu nu obisnuiesc sa ma confesez nimanui,nici macar preotului(faceam acest lucru ceva timp in urma).Cam atat,I DO WISH TO CHAT LONGER,BUT I'M HAVING AN OLD FRIEND FOR DINNER...:))))).
    ROBERTZEL.

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine ca macar tu esti mandra ca EU sunt rapidist (sa vedem ce are si Geo de zis despre asta :D). Ai uitat sa zici cum am invatat noi impreuna la Petcu si... am luat examenul :O Hai, nu minti, 40 de minute te-am asteptat :P In rest, e OK, ca e (aproape) totul de bine.

    mihai

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Mihai: si eu sunt mandru ca esti rapidist dar sunt mai mandru ca exista RAPID si spiritul de rapidist :D

    Oana, ma bucur ca esti surioara mea si cred ca esti cea mai buna surioara pe care as fi putut s-o am vreodata.:*>:D<
    Sunt mandru de tine ca poti trece prin momentele dificile fara sa renunti niciodata pana nu iesi invingatoare si cu fruntea sus.
    M-ai ajutat de foarte multe ori si mi-ai fost intotdeauna aproape in momentele grele, m-ai facut sa-mi pastrez urma de speranta si sa merg mai departe dar niciodata n-am stiut cum sa-ti multumesc (sper sa ma revansez eu candva:D)
    Iti multumesc ptentru faptul ca ma certi atat de des (cred ca merit fiecare "cearta" si nici mai des nu mi-ar strica) si te rog sa nu incetezi niciodata :):P
    Imi pare rau ca nu mai am minute ca sigur am mai fi gasit (sau nu:D) motive sa radem la telefon si... app de parerea me fata de noi, barbatii, cineva a zis odata: "toti barbatii 'este' porci dar nici femeile 'nu-i' oameni"... eu ii dau dreptate:D (pentru explicatii, palme si injuraturi rugati-o pe Oana sa va dea ID-ul meu:D).
    Cam atat... :):*>:D<

    Geo

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ai fost indragostita de geo? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. ultimul anonim/a (inclin spre a doua varianta :D) care a lasat un comentariu aici este rugat sa se semneze asa cum au facut si ceilalti 3 anonimi de mai sus :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu