Porţi deschide la Cotroceni


Adăugaţi o imagineA fost al doilea an în care am fost în Cotroceni de Ziua Porţilor Deschise. Ce-i drept, e a doua ediţie, poate şi de-aia. J)
Ce să fie? Aglomeraţie, căldură, agitaţie mare. Coadă de aşteptare la care am stat două ore. De ce? Cum explicam surorii mele, după prima jumătate de oră, ce mi-am zis? “Tot am stat jumate de oră. Mai stau”. După o oră: “Tot am stat o oră. Doar nu plec acum”. Şi cam ăsta a fost raţionamentul până la intrare. După o vizită fugitivă, am ieşit în parc. Superb parcul, n-am ce zice.
Nu am fost însă printre cei care au vazut elicopterul . Nici pe Băsescu nu l-am văzut. Oh, well, poate la anu’. Sau poate nu. Cine ştie?
La ieşire ne-am îndreptat înapoi spre poarta de la Leu. Doar că nu ne dădeam seama exact pe unde putem ieşi, aşa că am întrebat pe cineva de la pază. Ne trimitea să ocolim şi să ieşim prin altă parte. Aşa că am făcut ce ar fi făcut oricine. Am ieşit pe unde nu aveam voie. :D

Comentarii

  1. Hmm...nu stiu ce-i curiozitatea asta in legatura cu maretul Cotroceni. Sunt locuri mai faine in Buc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine, Krossifire. Imi amintesc ca anul trecut am vrut sa ma duc si eu sa vizitez magnificul Cotroceni dar cand am vazut ca e ditamai coada, am lasat-o balta. Poate o sa ma duc in anii urmatori.. daca n-o sa mai fie inghesuaiala asta. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cotroceniul e foarte aproape de unde stau eu si era pacat sa nu merg. In plus, promisesem cuiva ca mergem si de-aia am stat. Nu zic ca nu sunt locuri mai frumoase in Bucuresti, dar si aici e foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu