Cel mai greu examen

Cred că fiecare a avut un examen care i s-a părut imposibil. Fie că a fost o teză, bacul, un examen în sesiune, un examen pentru cine ştie ce atestat etc. Pentru mine a fost examenul pentru permis. Şi nu partea teoretică, ci cea practică. Mi s-a părut îngrozitor de greu să conduc alea 5-10 minute de examen, când poliţistul sta în dreapta mea şi îmi studiază fiecare mişcare.
Dar l-am luat, nu din prima. Din…nu contează a câta oară, important e că acum sunt mândra posesoare a unui permis de conducere, categoria B. Şi chiar dacă au fost momente în care mi-am zis că un permis nu merită atâta bătaie de cap, mă bucur că n-am renunţat.

Comentarii

  1. Mi se pare trist sa te gandesti la examene si in ziua de Paste. Lasa stresurile si te BUCURA!

    Hristos a inviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie nu mi se pare deloc trist, ci foarte placut sa stai sa te gandesti la un examen pe care l-ai luat desi sperai, dar nu credeai ca ai sanse prea mari. Cam ca la mine cu IRPul si ITCul :)))) Ca tot veni vorba de examene imposibile :D

    RăspundețiȘtergere
  3. I can feel your pain, sister! :P
    Ai vazut ca suntem de-aceeasi parte a barcutei! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost în aceeși situatie, dar după primul drum am simțit că a meritat efortul...asemeni multor lucruri frumoase care decurg dupa un examen destul de greu...bun venit in lumea șoferilor, mulți kilometri fara evenimente neplăcute!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!!!! Sa-l stapanesti sanatoasa, fara intrerupere! ;) Si abia astept sa ma dai o tura cu masina ;;) :* :P

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu